EN
DE
ČE
FR
IT
Znamenitosti i zanimljivosti
Odredišta
Aktivnosti
Turistička ponuda
Korisne informacije
Multimedija
Početna Znamenitosti i zanimljivosti Odredišta Aktivnosti Turistička ponuda Korisne informacije Multimedija
Facebook Ston.hrTURISTIČKI PORTAL OPĆINE STON
TOURIST BOARD OF STON

Kupanje

Kupanje
Kupanje
Kupanje
Kupanje
Kupanje

Pelješac je poznat po svojim šljunčanim i pješčanim plažama koje se mogu naći na njegovim obalama. Plaže su idealne za obiteljski  odmor, bijeg od užurbanog života i svakodnevnice. Pješčana plaža u Prapratnom nadaleko je poznata i privlači svojom ljepotom- gustom borovom šumom i pogledom na otvoreno more.

Samo dva kilometra od Stona, okruženo gustom borovom šumom  i pristupačnom obalom za jahte i brodove nalazi se malo mjestašce Broce,a nekoliko kilometara dalje vožnjom vijugavom cestom uz predivan pogled na otvoreno more, nalazi se jedna od najljepših uvala u Južnom jadranu, idlično mjesto Kobaš. U blizini Kobaša smještena je skrivena oaza mira, uvala Pržina. Duga pješčana plaža, pruža poseban užitak bez gužve i buke, možete zaplivati u čistom moru i ohladiti se u sjeni guste borove šume koja okružuje ovu skrivenu uvalu.

Jedna od najljepših plaža poluotoka Pelješca zasigurno su plaže u Žuljani. Uvala Vučine idealna je za sve ljubitelje netaknute prirode, kristalno čistog tirkiznog mora i nezaboravnih zalazaka sunca.

     

Adventsko vrijeme u Stonu ispunjeno lijepim druženjem i radionicama sa...
Upute za vlasnike kuća za odmor i stanovnike općina i gradova u vezi prijave gostiju u eVisitor sustav Zbog izvanredne situacije u vezi koronavirusa je prilagođena

Zbog izvanredne situacije u vezi koronavirusa, registracija u eVisitor sustav...

Facebook Ston.hr