EN
DE
ČE
FR
IT
Znamenitosti i zanimljivosti
Odredišta
Aktivnosti
Turistička ponuda
Korisne informacije
Multimedija
Početna Znamenitosti i zanimljivosti Odredišta Aktivnosti Turistička ponuda Korisne informacije Multimedija
Facebook Ston.hrTURISTIČKI PORTAL OPĆINE STON
TOURIST BOARD OF STON
IQM destination Pelješac - anketa

Na početku projekta IQM destination Pelješac a, kojim se prati kvaliteta turizma u području cijelog poluotoka, pokrenuta je anketa za sve stanovnike kako bi se prikupilo više informacija o trenutnom stanju turizma u destinaciji.
Projekt IQM Destination Pelješac koji obuhvaća certificirane turističke subjekte unutar svih općina sa poluotoka Pelješca kao i   lokalnih turističkih zajednica , objedinjuje dionike u destinaciji, pokreće umrežavanja, ukazuje na novosti u turizmu, nudi podršku i smjernice i na taj način kvalitetnom vizijom destinacije valorizira zajedničke vrijednosti.
Na početku projekta IQM destination Pelješac , kojim se prati kvaliteta u turizmu na području cijelog poluotoka , pokrenuta je anketu za sve stanovnike kako bi se prikupilo više informacija o trenutnom stanju turizma u destinaciji.

Potrebno je otprilike 5 minuta kako biste se ispunjavanjem ankete uključili u projekt i pomogli da se vaše mišljenje uključi u  integralno upravljanje turizmom destinacije Pelješac. 

Anketa se nalazi na poveznici: 

https://www.surveymonkey.com/r/876C73G
 

 

Adventsko vrijeme u Stonu ispunjeno lijepim druženjem i radionicama sa...
Upute za vlasnike kuća za odmor i stanovnike općina i gradova u vezi prijave gostiju u eVisitor sustav Zbog izvanredne situacije u vezi koronavirusa je prilagođena

Zbog izvanredne situacije u vezi koronavirusa, registracija u eVisitor sustav...

Facebook Ston.hr