EN
DE
ČE
FR
IT
Znamenitosti i zanimljivosti
Odredišta
Aktivnosti
Turistička ponuda
Korisne informacije
Multimedija
Početna Znamenitosti i zanimljivosti Odredišta Aktivnosti Turistička ponuda Korisne informacije Multimedija
Facebook Ston.hrTURISTIČKI PORTAL OPĆINE STON
TOURIST BOARD OF STON
Turneja T-Kamiona
Turneja T-Kamiona
• Posjetite T-Kamion Hrvatskog Telekoma, koji će od 9. do 11. kolovoza proći kroz Ston • Za sve kupce u T-Kamionu osiguran je poseban popust u iznosu do 500 kuna na vrhunske modele Samsung uređaja • Ponudu će činiti vrhunski

 

Hrvatski Telekom je na velikoj turneji po Hrvatskoj s još boljim promotivnim T-Kamionom. Svi posjetitelji T-Kamiona, od 30. srpnja do 11. kolovoza u Pločama, Vrgorcu, Opuzenu i Stonu imat će priliku zaviriti u bogatu ponudu usluga i proizvoda poput vrhunskih mobilnih uređaja i noviteta kao što su fitness trackeri, pametni satovi i drugo. Svi korisnici će na T-Kamionu moći ostvariti sve usluge kao i u ostalim T-prodajnim mjestima, a očekuje ih i sniženje u iznosu do 500 kuna na sve vrhunske modele Samsung uređaja. Samsung je vjerni partner turneje T-Kamiona.

 

Turneja T-Kamiona odvija se po sljedećem rasporedu:

 

30. srpnja – 01. kolovoza, Poče (ispred robne kuće)

2.-4. kolovoza, Vrgorac, Trg hrvatskih branitelja;

6.-8. kolovoza – Opuzen, Trg Opuzenske bojne;

9.-11. kolovoza, Ston (parkiralište uz Pelješku cestu).

 

Poseban je naglasak na premium ponudi Magenta 1, jedinstvenoj usluzi koja objedinjuje fiksne i mobilne usluge i koja slavi drugi rođendan od svog predstavljanja. Tu su i druge usluge namijenjene različitim potrebama korisnika - Internet posvuda, Najbolje tarife, MAXtv putem satelita te vrhunski uređaji Samsung S9 i S9+. Svakom kupcu Hrvatski Telekom pripremit će i poseban poklon.

 

S ciljem što kvalitetnije prezentacije usluge MAXtv putem satelita, sadržaj usluge će tijekom turneje biti predstavljen na najnovijem Samsung 65'' TV modelu sa zakrivljenim ekranom. Za potpuno zadovoljstvo kupaca na T-Kamionu, instalacija usluge bit će dostupna u roku od 48 sati.

 

 

18/11/2022 Upalimo svijeće u spomen na poginule u Vukovaru na Placi Ston u...
2.12.-3.12.2022. Vinari Pelješca otvaraju vrata svojih podruma kako bi...
U sklopu projekta Plastic Free Zone-Zaštićena područja...
U okviru 6. Festivala soli Ston i u suorganizaciji Doma Marina Držića ove će...
Facebook Ston.hr