EN
DE
ČE
FR
IT
Znamenitosti i zanimljivosti
Odredišta
Aktivnosti
Turistička ponuda
Korisne informacije
Multimedija
Početna Znamenitosti i zanimljivosti Odredišta Aktivnosti Turistička ponuda Korisne informacije Multimedija
Facebook Ston.hrTURISTIČKI PORTAL OPĆINE STON
TOURIST BOARD OF STON
Turistička zajednica općine Ston predstavila nove video spotove i prezentirala jedinstvenu ponudu Stona i poluotoka Pelješca!
Turistička zajednica općine Ston predstavila nove video spotove i prezentirala jedinstvenu ponudu Stona i poluotoka Pelješca!

Turistička zajednica općine Ston  predstavila je nove  video spotove s  kojim nastavlja svoju kampanju #We live it. You will love it. Visit Ston! kreiranu  s ciljem stvaranja jedinstvene promocije bogate ponude Stona i poluotoka Pelješca, podsjećajući ljubitelje putovanja koliko je turistička ponuda Stona i okolice kvalitetna, raznolika i atraktivna.

S ciljem promocije Stona kao idealne destinacije za  turizam u novonastaloj situaciji , Turistička zajednica općine Ston izrađivati će i dalje video spotove  prezentirajući  bogatu turističku ponudu općine, čija raznolikost i ljepota netaknute prirode privlače sve veći broj turista koji žele pobjeći od urbanog  načina života te uživati u odmoru uz poštivanje fizičke distance. 

Doživjeti šetnju među najdužim zidinama na svijetu, okusiti morsku sol iz najstarije aktivne solane u Europi, kušati najukusnije kamenice na planeti, nazdraviti životu proslavljenim vinima, plivati u čistom tirkiznom moru – treba li nam išta više od toga?

Video spotove možete pogledati na sljedećim linkovima: 

https://www.youtube.com/watch?v=opI4MBUTGcE

https://www.youtube.com/watch?v=S8rRaK6GybY

https://www.youtube.com/watch?v=06YmEnU451s

Posjetite Ston i uvjerite se i sami da je to mali gradić velikih vrijednosti koji pruža nezaboravan doživljaj kojega ćete vječno pamtiti i uvijek mu se vraćati. 

 

18/11/2022 Upalimo svijeće u spomen na poginule u Vukovaru na Placi Ston u...
2.12.-3.12.2022. Vinari Pelješca otvaraju vrata svojih podruma kako bi...
U sklopu projekta Plastic Free Zone-Zaštićena područja...
U okviru 6. Festivala soli Ston i u suorganizaciji Doma Marina Držića ove će...
Facebook Ston.hr