EN
DE
ČE
FR
IT
Znamenitosti i zanimljivosti
Odredišta
Aktivnosti
Turistička ponuda
Korisne informacije
Multimedija
Početna Znamenitosti i zanimljivosti Odredišta Aktivnosti Turistička ponuda Korisne informacije Multimedija
Facebook Ston.hrTURISTIČKI PORTAL OPĆINE STON
TOURIST BOARD OF STON
Turistička zajednica općine Ston predstavila nove video spotove i prezentirala jedinstvenu ponudu Stona i poluotoka Pelješca!
Turistička zajednica općine Ston predstavila nove video spotove i prezentirala jedinstvenu ponudu Stona i poluotoka Pelješca!

Turistička zajednica općine Ston  predstavila je nove  video spotove s  kojim nastavlja svoju kampanju #We live it. You will love it. Visit Ston! kreiranu  s ciljem stvaranja jedinstvene promocije bogate ponude Stona i poluotoka Pelješca, podsjećajući ljubitelje putovanja koliko je turistička ponuda Stona i okolice kvalitetna, raznolika i atraktivna.

S ciljem promocije Stona kao idealne destinacije za  turizam u novonastaloj situaciji , Turistička zajednica općine Ston izrađivati će i dalje video spotove  prezentirajući  bogatu turističku ponudu općine, čija raznolikost i ljepota netaknute prirode privlače sve veći broj turista koji žele pobjeći od urbanog  načina života te uživati u odmoru uz poštivanje fizičke distance. 

Doživjeti šetnju među najdužim zidinama na svijetu, okusiti morsku sol iz najstarije aktivne solane u Europi, kušati najukusnije kamenice na planeti, nazdraviti životu proslavljenim vinima, plivati u čistom tirkiznom moru – treba li nam išta više od toga?

Video spotove možete pogledati na sljedećim linkovima: 

https://www.youtube.com/watch?v=opI4MBUTGcE

https://www.youtube.com/watch?v=S8rRaK6GybY

https://www.youtube.com/watch?v=06YmEnU451s

Posjetite Ston i uvjerite se i sami da je to mali gradić velikih vrijednosti koji pruža nezaboravan doživljaj kojega ćete vječno pamtiti i uvijek mu se vraćati. 

 

Adventsko vrijeme u Stonu ispunjeno lijepim druženjem i radionicama sa...
Upute za vlasnike kuća za odmor i stanovnike općina i gradova u vezi prijave gostiju u eVisitor sustav Zbog izvanredne situacije u vezi koronavirusa je prilagođena

Zbog izvanredne situacije u vezi koronavirusa, registracija u eVisitor sustav...

Facebook Ston.hr