EN
DE
ČE
FR
IT
Znamenitosti i zanimljivosti
Odredišta
Aktivnosti
Turistička ponuda
Korisne informacije
Multimedija
Početna Znamenitosti i zanimljivosti Odredišta Aktivnosti Turistička ponuda Korisne informacije Multimedija
Facebook Ston.hrTURISTIČKI PORTAL OPĆINE STON
TOURIST BOARD OF STON
20-08-2021 - 20-09-2021 / Festival soli 2021.
Festival soli 2021.
Festival soli 2021.
Festival soli 2021.
Od 20. kolovoza pa sve do 20.rujna 2021. možete uživati u ukusnim pelješkim lokalnim jelima i omiljenim plavcima po povoljnim festivalskim cijenama, a bogat program očekuje Vas u Stonu od 21.8. do 29.8.2021.

Obiteljska-poljoprivredna gospodarstva, restorani i konobe, vinarije, brodari, školjkari, njih 36 s čitavog poluotoka uključilo se kako biste uživali u ukusnim lokalnim jelima , pelješkim delicijama i omiljenim plavcima po povoljnim cijenama.

Posjetite li poluotok u vrijeme Festivala u vinarijama vas očekuju popusti od 20 posto na određene etikete, a u restoranima dva posebno kreirana menija – od 120 i 180 kuna, koji, naravno, uključuju i čašu pelješkog vina dok će vas školjkari provesti Malostonskim zaljevom do svojih uzgajališta kamenica uz degustaciju istih sa kapljicom pelješkog plavca malog.

U ovom projektu sudjeluju sve četiri turističke zajednica s Pelješca -Turističke zajednice općina Ston , Janjina, Orebić i Trpanj uz podrške udruga Stonski školjkari, Pelješki vinski puti i Plavac mali Pelješac, Solane Ston i Udruge Amoreta koja je začetnik ideje Festivala soli u Stonu .

Pelješac vas poziva na jedinstven eno-gastro doživljaj!

Sad je prava prilika da krenete prema jugu i otkrijete pelješku netaknutu prirodu, njegove prekrasne plaže i šetnice, nepregledne vinograde koji se strmo spuštaju prema kristalno plavom moru, bogatu baštinu, živopisna mjesta i uživate u nadaleko poznatim kamenicama, sjajnoj mediteranskoj kuhinji i moćnim plavcima o kojima priča vinski svijet te upoznate čari najstarije solane na Mediteranu Solanu Ston.

Osim eno gastro ponude, posjetitelji će uživati u bogatom programu: koncerti, predstave, izložbe,eko placi, radionicama za najmlađe na temu soli itd. 

VIŠE NA NAŠIM DRUŠTVENIM MREŽAMA I MJESNIM MJESTIMA

https://festivalsoliston.com

I

www.peljesacholiday

Ove godine STON WALL MARATHON ima samo dvije utrke-4 K i 15 K. Jedva čekamo...
Izložba Likovne kolonije Komarda Art Park otvorit će se u nedjelju 5.rujna u...
Upute za vlasnike kuća za odmor i stanovnike općina i gradova u vezi prijave gostiju u eVisitor sustav Zbog izvanredne situacije u vezi koronavirusa je prilagođena

Zbog izvanredne situacije u vezi koronavirusa, registracija u eVisitor sustav...

Facebook Ston.hr