Apartmani BJANKA nalaze se u Žuljani, mjestu poznatom po svojim prekrasnim pješčanim plažama, od kojih treba izdvojiti dvije velike i nekoliko manjih plaža na kojima se može uživati u privatnosti i tišini. Zahvaljujući bogatim izvorima pitke vode vegetacija je bujna, a okolica mjesta je obrasla gustom borovom šumom koja se spušta sve do plaža. Gostima je na raspolaganju pošta s mjenjačnicom, trgovina, internet club, caffe bar-picerija i dva restorana.

Naši apartmani su udaljeni od mora nekih stoinjak metara,što omogučuje odmor u tišini i bez buke glavne ceste kroz mjesto, potpuno su opremljeni, posjeduju privatni parking, gril.
Odlikuje ih ljubaznost domacina i povoljne cijene.

U Žuljani postoji mogućnost organiziranog ronjenja, prijevoza do udaljenih plaža, izleta na Mljet, kao i šetnje i vožnje biciklom po lokalnim mjesnim cestama

Nadamo se da ćete nas posjetiti. Naše dugogodišnje iskustvo u pružanju turističkih usluga i individualni pristup gostu jamstvo su VašeU ponudi su dva dvosobna i dva jednosobna apartmana u malm lijepom mirnom mjestu Žuljani koje se odlikuje prekrasnim prirodnim plažama,raznovrsnm ugstiteljskom ponudom i iznad svega ljubaznošu domaina.

Vrsta smještaja
Kategorija
Broj soba
Broj kreveta
Pomoćni kreveti
A 4+2 (a)
***
2
6
0
A4+2(b)
***
2
5
1
A 2+1 (c)
***
1
3
0
A 2+1 (b)
***
1
2
1
Kontakt
Vlasnik: Ane Padovan
ŽULJANA, MEĐINE 3
Kontakt