EN
DE
ČE
FR
IT
Znamenitosti i zanimljivosti
Odredišta
Aktivnosti
Turistička ponuda
Korisne informacije
Multimedija
Početna Znamenitosti i zanimljivosti Odredišta Aktivnosti Turistička ponuda Korisne informacije Multimedija
Facebook Ston.hrTURISTIČKI PORTAL OPĆINE STON
TOURIST BOARD OF STON

Aktivnosti

Degustacija  i posjet uzgajalištima kamenicaDegustacija i posjet uzgajalištima kamenica
Degustacija i posjet uzgajalištima kamenica...
BiciklizamBiciklizam
Pozivamo vas na vožnju biciklom. Vozeći se biciklom, možete se zaustaviti gdje god hoćete, ili uživati u laganoj vožnji upijajući boje, mirise i zvukove. Ako vam se pak prohtije malo brža vožnja jer ste određeni kraj već upoznali, ili ćete sada malo požuriti da biste se drugdje mogli dulje zadržati, jednostavno okrećite malo brže pedale i ubrzo ćete iza sebe ostaviti sve pješake.
RonjenjeRonjenje
Mnoštvo hridi u Pelješkom kanalu pružaju ugodne trenutke pod vodom bez obzira radi li se o početnicimia ili o naprednim roniocima. Hridi su obrasle smeđim, crvenim i zelenim algama, a brojne su i spužve, mahovnjaci i koralji.
PješačenjePješačenje
Pješačenjem, planinarenjem ili, jednostavno, šetnjom, možda ćete najviše uživati u prirodi, otkrivajući njezine beskrajne ljepote. Tada sami sebi određujete ritam, brzinu kretanja.
KupanjeKupanje
Pelješac je poznat po svojim šljunčanim i pješčanim plažama koje se može naći na njegovim obalama. Plaže su idealne za savršen odmor. Možete uživati u njihovom kristalno čistom moru, igrati se u pijesku ili se pak šetati uz njih osluškujući valove.
Sea KayakingSea Kayaking
Enjoy Ston’s top summer activity today and experience beautiful local natural and historical heritage from seaside...
Quad safariQuad safari
Roko Adventure je obrt koji se nalazi u Žuljani na Pelješcu i nudi Quad/ATV safari. Posjeduje 6 quadova, s tim da jednog vozi vodič/instruktor, a 5 ih je na raspolaganju za turiste. Na svakom quadu mogu se voziti dvije osobe tako da safari prima grupu od maksimalno 10 osoba. Vozači moraju imati valjanu vozačku dozvolu B kategorije, a putnici moraju biti stariji od 12 godina.
Ston Wall MarathonSton Wall Marathon
Osim maratona, u punoj dužini od 42,2 km, u želji da utrku što više približimo široj populaciji trkača - rekreativaca, održava se i kraća utrka na 15 km, jednako atraktivna, ali manje zahtjevna.
Film Food Festival KinookusFilm Food Festival Kinookus
Ime Festivala – Kinookus, primarno upućuje na tematski spoj hrane i filma, a sekundarno na dublji značenjski sloj - na edukaciju i istančavanje osjetila za zaboravljene okuse, okuse kojima prijeti nestanak, buđenje osjetila za probranije i rjeđe okuse i, naposljetku, na razvijanje estetskog ukusa za filmsku umjetnost, za lijepo i dobro.
Pelješac vinsko carstvoPelješac vinsko carstvo
Poluotok Pelješac dio je ruralne turističke ponude Dubrovačko-neretvanske županije. Bogatstvo ovog prostora - od eno i gastro ponude do kulture i prirodnih ljepota - čine ga idealnom destinacijom za ugodan i aktivan odmor.
Novinarke pripremaju članak za popularni ukrajinski časopis Ukrainian Travel...
Uzimanje i testiranje uzoraka provodi se isključivo po predhodnoj narudžbi i...
Upute za vlasnike kuća za odmor i stanovnike općina i gradova u vezi prijave gostiju u eVisitor sustav Zbog izvanredne situacije u vezi koronavirusa je prilagođena

Zbog izvanredne situacije u vezi koronavirusa, registracija u eVisitor sustav...

Facebook Ston.hr